top of page

UPCYCLED KUNSTPUDER / Upcycled Throw Pillows

Backstamp NEW.jpg

Elis (tidl. Berendsen) og fotografisk kunstner Pernille Westh har indgået et samarbejde om at give aflagte duge nyt liv. Kriterierne for samarbejdet er følgende; lokalt samarbejde, lokal produktion, genanvendelse, upcycling, bæredygtighed, cirkulær økonomi samt innovation.

 

Vi har valgt at arbejde med ressourcer og kunst på en innovativ og bæredygtig måde. I samarbejdet er også en tredje part, nemlig House of T-shirts, som er Danmarks eneste GOTS-certificerede (Global Organic Textile Standard) tekstiltrykkeri, der sørger for at få Pernilles smukke fotografiske kunst over på de genanvendte duge.

 

Dugene fra Elis er blevet til smukke kunstpuder og bæredygtige kunstindkøbsnet. Elis har stor fokus på bæredygtighed i alle deres landsdækkende svanemærkede vaskerier, og fotografisk kunstner Pernille Westh, der bl.a. laver kunstporcelæn med fokus på naturen og bæredygtig emballage og traditionelt håndværk samt vægkunst, arbejder for at skabe en dialog om bæredygtighed ved at bringe naturen ind i hjemmet på en kunstnerisk måde via sit brand Pernille Westh.

Logo elis.jpg
Screen Shot 2021-05-12 at 11.40.42.png
Backstamp NEW.jpg

Der er mere info på vej - lige nu er vi igang med produktionen... Stay tuned....


More info is on the way - right now throw pillows are in the making... Stay tuned...

Flower_Cushion_blomst_pude_Pernille_West

Jeg planter 1 træ for hvert solgt kunstpude sammen med onetreeplanted.org, som planter træer over hele verden.


I plant one tree for every sold throw pillow with onetreeplanted.org that plants trees all around the world.

bottom of page